Tervetuloa Moda kanta-asiakkaaksi!

 

Moda kanta-asiakkaana saat monenlaisia etuja, tarjouksia sekä inspiroivia tyyli- ja pukeutumisvinkkejä ja säästät selvää rahaa: saat jokaisesta ostostasi ostohyvitystä, joka voi olla jopa 15%. Lisäksi saat houkuttelevia kanta-asiakastarjouksia, joiden hintaetu on vähintään -21%. Kanta-asiakkaana voit myös osallistua kanta-asiakasiltoihin, joissa saat tietoa muodin uusista tuulista, pukeutumisesta ja tyylistä sekä pääset nauttimaan huimista kanta-asiakastarjouksista. Kanta-asiakasilloissamme muoti ja huvi yhdistyvät – kannattaa siis olla mukana edelläkävijöissä!

LIITY kanta-asiakkaaksi lähimmässä MODA -myymälässä. Saat kaikki edut käyttöösi heti. Voit täyttää hakemuksen  myymälässä tai tulostaa sen täytettäväksi allaolevasta linkistä.

 

Palkitsemme kaikki ostoksesi ostohyvityksellä, jonka suuruuden näet oheisesta taulukosta. Voit käyttää hyvityksesi hankintoihisi missä tahansa Moda -ketjun myymälässä ympäri Suomea. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja säilytämme kaikki asiakastiedot huolellisesti. Emme lähetä sinulle mainosviestejä, ellet niitä itse halua, emmekä profiloi ostoksiasi.